El Festival 10 Sentidos, que va nàixer fa set anys amb la intenció de visibilitzar a través de propostes artístiques diferents realitats de la nostra societat vol dedicar la seua pròxima edició, que se celebrarà al maig de 2018, a totes aquelles persones que són condemnades per la nostra societat a ser invisibles.

Creadors nacionals i internacionals es donaran cita un any més en una trobada referent de les arts vives a València i aparador d'artistes amb diferents capacitats.

El Festival 10 Sentidos compta de nou amb el patrocini principal de Caixa Popular, que s'implica una vegada més en aquesta edició per a formar part i col·laborar mentre s'engega tota l'estructura i la programació.

L'entitat segueix compromesa a donar suport a aquesta cita que conjumina dos dels pilars fonamentals de la seua filosofia: la cultura i la solidaritat.

Caixa Popular ha renovat la seua confiança en 10 Sentits i perllongarà la seua col·laboració durant els pròxims tres anys. Amb la finalitat de donar a conèixer el lema i els propòsits de la setena edició el festival ha comptat amb la col·laboració d'una sèrie de personalitats del món de l'art, el cinema, el teatre, la dansa, la literatura, la música o la política que participen en una sèrie de vídeos en els quals relaten quan s'han sentit invisibles en les seues vides.

La intenció és posar rostres coneguts a la invisibilitat i col·locar en llocs ben visibles situacions marginals o problemàtiques que no aconsegueixen el suficient ressò en la nostra societat.