Un total de 150 alumnes del IES La Senda de Quart de Poblet interpretaran per última vegada el musical «Invisibles. Los niños del tiempo» en la sala Iturbi del Palau de la Música el proper dissabte 23 de juny en un concert benèfic per a la Fundació Novaterra.

Aquesta obra, escrita l'any 2016 per Luis Serrano Alarcón y Begoña Tena, versa sobre la problemàtica de l'explotació infantil. Els alumnes del IES La Senda, que porten més de 10 anys utilitzant la música com a eix vertebrador de l'activitat educativa i l'educació en valors, la han portat als escenaris baix la direcció del seu mestre de música, Juanvi Gil.

El projecte, que ha rebut una menció als premis d'innovació educativa de la Fundación Gredos San Diego, ja ha tingut més de 6.000 espectadors en les onze representacions que s'han fet a llocs tan emblemàtics com el Caixafórum de Madrid o el Palau de les Arts Reina Sofía de València.

Ara, la seua última representació es farà al Palau de la Música, i els fons arreplegats aniran a la Fundació Novaterra, una entitat valenciana que ofereix formació laboral a persones amb dificultats per què tinguen més oportunitats d'ocupació.