Al voltant de 500 xiquets i xiquetes d´entre 6 i 18 anys de la Comunitat Valenciana i Cartagena gaudiran este estiu de les activitats d´oci i temps lliure proposades per la Fundación Iniciativa Solidaria Ángel Tomás (FISAT) als seus diferents campaments i colònies urbanes.

Estes activitats, a més, aniran acompanyades d´un reforç educatiu on es destaquen els valors i els hàbits d´alimentació, segons indique des de la fundació.

El centre de dia Don Bosco destinarà la setmana del 25 de juny a l´1 de juliol al campament d´estiu a Talayuelas, mentre que el d´Entreamics anirà del 2 al 7 de juliol a Bocairent. Estos xiquets i xiquetes, de 6 a 12 anys, faran jocs, dinàmiques i tallers per millorar la seua autonomia personal i la convivència.

Pel que fa al projecte de recolzament educatiu d´Alcoi, FISAT organitza una colònia urbana amb múltiples activitats aquàtiques o de multiaventura. Així, amb la mateixa idea, faran un campament urbà per a xiquets de 6 a 14 anys a Elx.

Per als adolescents entre 16 i 18 anys hi haurà dos activitats especials. D´una banda, del 16 al 23 de juliol un grup d´estos joves farà el Camí de Santiago, concretament el camí portuguès, des de Tui. Mentre que els altres faran el Don Bosco Challenge, on recorreran els seus passos per ciutats com Turín, Barcelona, Marsella o Gènova.