Jovesolides ha organitzat, en col·laboración amb l´startup valenciana GeekHubs, un curs de programació web i community manager destinat a joves amb dificultats per trobar una ocupació al barri la Coma. L´objectiu de la iniciativa, a més de la formació dels seus assistents, era afavorir la seua inclusió en el creixent mercat laboral de l´àmbit digital.

La formació, impartida de manera gratuïta, i a la qual han participat una quinzena de persones, ha descobert als seus participants la importància de tenir un perfil digital en la xarxa, i també noves possibilitats laborals.

Molts d'ells, després del curs, es plantegen continuar formant-se en noves tecnologies, per a així ampliar les seues oportunitats laborals, o també com a forma de visibilitzar el seu treball actual.

Així, Jovesolides vol continuar treballant per afavorir la proximitat a l'escenari digital de totes les persones. I amb aquest curs, especialment en dos col·lectius socials: joves, i persones aturades. L'objectiu final de la iniciativa, segons expliquen, és incentivar el seu interès cap a les noves tecnologies, i motivar la seua actualització constant, beneficiosa per a la seua inserció laboral.