La corporació bancària Caixa Popular va col·laborar amb més de 800 entitats i iniciatives valencianes de tota índole durant l'any 2017, com ha fet públic l'entitat en la presentació dels resultats corresponents a l'exercici 2017 als seus socis cooperativistes en l'Assemblea General.

Pel seu ADN cooperatiu, com indica Caixa Popular, l'empresa bancària patrocina l'Institut Valenciàper a l'Empresa Familiar (Ivefa), així com la reconeguda Volta a Peu que recorre la ciutat de València. La Fundación Levante UD, el Valencia Basket o la Fundació Horta Sud són algunes de les entitats amb les que també col·labora. Pel que fa a l'engranatge social, Caixa Popular ha revertit part dels seus beneficis a plataformes com la Fundación Novaterra, Creu Roja o Plataforma del Voluntariat.

Durant l'Assemblea també es va aprovar la Distribució de l'Excedent, els Comptes Anuals i presentaren el Pla Estratègic. Aquest pla, segons l'organització bancària, permet un model social, solidari i proper de banca valenciana.

A més, segons la Memòria Econòmica anual de l'entitat, gràcies als 5,27 milions d'euros amb els que van dotar als Fons d'Insolvència, la cobertura total de la Morositat va arribar a un 52,1 %, el que suposa un descens de la ràtio de mora fins al 7,08 %.

Pel que fa a les iniciatives corresponents a l'an 2017, Caixa Popular va mantenir una política activa a l'hora d'oferir finançament, incrementant un 10,34 % les Inversions Creditícies. El pla d'expansió que pretén prestar cobertura financera a les poblacions valencianes ha tingut com a resultat l'obertura de noves oficines a barris com Cabanyal-Canyamelar i Russafa.

L'augment de xifres no es redueix únicament a dades econòmiques, com els 10,1 milions d'euros de Beneficis Bruts en 2017, també es van incrementar la plantilla de treballadors i el nombre de clients. L'entitat va sumar 12 noves contractacions i 12.000 clients, un creixement del 6,31 %.