Només durant la Volta Ciclista a Espanya, la Bicicleta Solidària va recórrer 12.378 quilòmetres, que es tradueixen en més de 37.000 euros per a diferents projectes socials. Des de 2013, aquest projecte solidari ha donat més de 168.000 euros a diferents causes socials gràcies als més de 144.000 quilòmetres recorreguts pel públic que va assistir a les diferents fan zones.

Estes dades corroboren que el 2018 ha estat un gran any per al projecte Bicicleta Solidària del Grupo Caja Rural, que ha aconseguit recórrer més 16.000 quilòmetres. Esta distància s'ha transformat en més de 43.000 euros en donacions que han anat a parar a diferents entitats i projectes de caràcter social.

Durant la Volta a Espanya el projecte Bicicleta Solidària va posar de manifest que està més viu que mai, ja que en només tres setmanes el públic que va acudir a les diferents fan zones va aconseguir recórrer més de 12.000 quilòmetres, equivalents a 37.134 euros que es destinaran als projectes socials que duen a terme diverses entitats socials a Màlaga, Granada, Roquetas de Mar (Almeria), San Javier (Múrcia), Puerto Lumbreras (Múrcia), Pozo Alcón (Jaén), Almadén (Ciudad Real), Salamanca, Ourense, Mondoñedo (Lugo), Candás (Astúries), Nava (Astúries), Torrelavega (Cantàbria), Durango (Biscaia), Ejea dels Cavallers (Saragossa) i Madrid.

Les donacions aconseguides durant la Volta 2018 se sumen, a més, a les aconseguides en Zarautz (Guipúscoa), Bermeo ( Biscaia), i Zamora, localitats per les quals també ha passat la Bicicleta Solidària amb motiu d'altres esdeveniments esportius i lúdics.