El Club d'Innovació i Empresa de l'Ateneu Mercantil de València, amb la col·laboració de Caixa Popular, ha organitzat una taula redona sobre empreniment social, una faceta solidària i pionera a la qual se li ha de donar visibilitat i conèixer de primera mà. Serà demà dimarts 23 d'octubre, a les 19:30 hores, en l'Ateneu Mercantil i donarà a conèixer les experiències de tres referents en projectes de caràcter social a València: Majo Gimeno, fundadora de Mamás en Acción; Nacho Grande, director de Cáritas Diocesanas i Pedro Carceller, fundador del Projecte NSD+ Natzaret.

Mamás en Acción és una comunitat de persones que acompanya, nodreix i impulsa a xiquets, per a aconseguir que es convertisquen en adults amb consciència social i emocional. En Mamás en Acción es converteixen, sempre de manera altruista, en mares i pares per unes hores d'aquells xiquets que no disposen de la proximitat de les seues famílies amb l'objectiu que aquests xiquets reben l'afecte i l'atenció que requereix una persona de la seua edat.

Un altre dels convidats, Nacho Grande, director del Col·legi Diocesà Nostra Senyora dels Desemparats i director de Cáritas Diocesana de València, abordarà la realitat social actual aprofundint en les iniciatives i en el model d'acció que des dels diferents projectes de Càritas Diocesana s'estan duent a terme en la Diòcesi de València.

També Pedro Carceller explicarà el Projecte NSD+ Natzaret, la seua creació i engegada d'aquesta iniciativa, que va ser impulsada fa sis anys en el barri de Natzaret per cinc joves voluntaris i que ara explica més d'un centenar d'ells. Els mateixos, a través de cinc programes pioners atenen diàriament a 145 alumnes d'entre 7 i 20 anys, amb l'objectiu de millorar el seu present i futur.