Per segon any consecutiu, Caixa Popular y Golsmedia Sports han organitzat una campanya solidària a través de les xarxes socials. Una iniciativa a la qual els seguidors de GolsmediaSports i els aficionats a l´esport regional de la Comunitat Valenciana han convertit cada un del seus tuits amb l´etiqueta #EsportSolidariCaixaPopular en un quilo d´aliments.

Els 3.000 quilos recaptats seran donats per Caixa Popular a l´Economat Interparroquial Mare de Déu del Popul de Torrent per a contribuir a la gran labor que realitza l´economat en esta ciutat i que està dirigit a famílies i persones amb escassos recursos econòmics. L´economat compta amb un equip de 50 voluntaris i atén a unes 260 famílies aplegant a la xifra de 590 adults i 365 menors.

La xifra total ha sigut, una altra vegada, tot un èxit per què s´ha aconseguit recollir 3.000 quilos d´aliments per a estes famílies necessitades gràcies als tuits solidaris del seus seguidors que tindran la seua quota de protagonisme a la gala dels Premis Golsmedia Esports 2018, que se celebra el 29 d´octubre a les 19 hores en l´Auditori «Vicent Torrent» de Torrent.