03 de diciembre de 2018
03.12.2018

Oxfam Intermón reivindica el comerç just per al Nadal

Els seus productes garanteixen salaris dignes i milloren les condicions de vida de milers de famílies

02.12.2018 | 21:10

Arra que arriben les festes nadalenques i els tan esperats regals, Oxfam Intermón ha reivindicat les possibilitats que ofereix el comerç just. Així, esta ONG, al igual que altres a la Comunitat Valenciana, posa a la seua tenda ciutadana a l'abast dels consumidors una àmplia gamma de productes de comerç just amb els quals fer regals nadalencs sostenibles social i mediambientalment, i promoure el consum responsable.

Gràcies a la cadena de valor que aporta el comerç just, tots els seus productes contribueixen a generar salaris dignes als qui els produeixen i a millorar les condicions de vida de milers de famílies a Amèrica Llatina, Àsia i Àfrica. Comprar-los i consumir-los contribueix al desenvolupament de les comunitats i a la protecció del medi ambient.

Els productes de comerç just i consum responsable que ofereix la botiga ciutadana de comerç just d'Oxfam Intermón a València estan agrupats en les categories d'alimentació, cosmètica i moda i llar. Són d'origen natural, en la seua majoria ecològics i tots produïts amb matèries primeres de qualitat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook