Caixa Popular distribuirà entre els seus clients 5.000 flors de Pasqua solidàries a través del projecte «Más que una Flor» de la Fundació Novaterra amb l'objectiu de traslladar a la societat valenciana els valors com la solidaritat i la igualtat. Amb esta col·laboració la principal entitat financera valenciana donarà suport a les iniciatives d'inserció socio-laboral de persones en dificultats.

Les oficines de Caixa Popular ha visitat el viver on es cultiven les plantes de la campanya «Más que una flor», que organitza la Fundació Novaterra, i que repartiran entre els clients de l'entitat financera. Amb esta iniciativa, que compleix 25 anys aquest Nadal, Novaterra distribuirà més de 16.000 flors de Pasqua solidàries. Amb la venda de les flors de Pasqua la fundació recapta fons destinats a la integració socio-laboral. En l'últim any, l'entitat va acompanyar a 305 persones en el seu recorregut, de les quals 173 van trobar una ocupació després del seu pas per Novaterra. Amb els fons recaptats en esta nova campanya es podrà continuar treballant en 2019 amb més de 300 persones que milloraran la seua ocupabilitat i tindran més fàcil l'accés a un treball i la millora de la seua qualitat de vida.

L'any passat es van recaptar més de 35.000 euros amb esta campanya nadalenca, complint un nou rècord històric de 15.400 flors solidàries distribuïdes per més de 150 col·laboradors: particulars, entitats, parròquies, col·legis, instituts, empreses i federacions empresarials. Un rècord que enguany esperen de nou superar.

Entre tots ells, destaca com a col·laborador principal Caixa Popular, que enguany batrà de nou el seu rècord distribuint 5.000 flors solidàries de Novaterra entre els seus clients. Esta cooperativa de crèdit valenciana, caracteritzada per fer una forma de banca ètica i social, busca amb esta acció traslladar a la societat valores com la solidaritat, la igualtat i servir d'exemple per a la resta d'empreses valencianes amb el seu compromís.