Godspell és el títol del musical solidari que es reestrenará el 16 d'abril, a les 20 hores,al teatre la Rambleta. L'espectacle,

tot en directe, és una adaptació pròpia del guió original del musical Godspell de Broadway de l'any 2012. Una manera divertida de contar la història de la Bíblia,en la qual l'espectador podrà veure com seria la història de Jesús si tornara en els nostres dies, amb adaptacions i situacions d'actualitat.

La iniciativa torna a reunir, amb una fi solidària, a més de 240 participants entre pares, mares, professorat, alumnes, exalumnes, Personal d'Administració i Serveis i membres de tota la comunitat educativa del Col·legi Salesià Sant Joan Bosco de València.

Este és un projecte que ha rebut nombroses felicitacions, entre elles de la Casa Reial per la seua contribució a la societat i que va ser finalista autonòmic en els Premis Nacionals d'Acció Magistral. A més, es tracta d'un projecte que ha rebut durant dos anys consecutius la subvenció de la Generalitat Valenciana en la convocatòria de Projectes d'Investigació i Innovació Educativa (PIIE).

Tots els beneficis recaptats en aquesta nova representació aniran destinats al projecte de Missions Salesianes en Don Bosco *Fambul, Freetown, a Sierra Leone. Gràcies al programa "Girls Us"' rescaten a les xiquetes en situació d'abusos, o que exerceixen la prostitució als carrers de Freetown. Els ofereixen una llar-refugie segur on viure (Don Bosco Fambul), uns estudis i, finalment, els ajuden a aconseguir el treball per al qual han estudiat i que els permet desenvolupar tot el seu potencial i ser feliços.

Les entrades per a aquest esdeveniment solidari poden aconseguir-se en el següent enllaç: https://goo.gl/jx5bzo