L'Associació de Dany Cerebral en Adults i Menors (Adacam)de València s'ha proposat batre un rècord Guinness: arribar als 1.300 talladors de cabell, superant l'actual rècord de 1.214 talladors aconseguit en Yokohoma (el Japó) en 2014.

Esta trobada té un eminenment caràcter solidari i encara que està organitzat per l'Associació de Dany Cerebral en Adults i Menors , es compartiran els donatius amb Tijeras Solidarias, Asociación de la Retina de la Comunitat Valenciana, Fundación Iraila (investigació contra el càncer infantil) per a la unitat d'investigació oncològica de l'Hospital La Fe de València.

La prova tindrà lloc el pròxim dia 7 d'abril de 12 a 13 hores encara que l'esdeveniment es prolongarà fins a les 20 hores en el llit del riu Túria de València.

Este acte no està destinat únicament a professionals del sector de perruqueria, ja que només es requereix 'talladors de pèl' i les inscripcions es poden realitzar a través de la web www.unpocodetiesmucho.org

La presidenta d'Adacam, Lola Torrente, afirma que «serà una jornada molt especial, solidària i lúdic festiva». A més, Lola Torrente explica que «hi haurà una fira del sector de perruqueria, una zona d'espectacles amb actuacions en directe, i un sense fi d'activitats, per la qual cosa convide a tothom que s'inscriga i participe, per a fer visible l'invisible», ressaltant el caràcter solidari que té aquest esdeveniment del dia 7 d'abril.

Este esdeveniment solidari compta a més amb el suport de l'Ajuntament de València, l'Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions de la Universitat de València, juntament amb Beauty València, la Cooperativa de Peluquerías de Valencia, Cope Valencia, ICON, Sensùs, TR-10, Federación de dominó Jaume I i Caixa Popular, entre altres.