L'exposició de fotografia She is the Dark, del dissenyador gràfic Víctor De Vicente, es presentarà el dimecres 10 d'abril a l'Espai Nebo (C / Pare Urbà 19, València) des de les 18 fins a les 22 hores. Una obra que es compon de catorze treballs fotogràfics que representen el costat més fosc de diverses dones. Les imatges busquen aportar llum a alguns problemes socials, com són el maltractament i l'exclusió social. El 50% dels diners recaptats amb les vendes de l'esdeveniment anirà dedicat al projecte "Mamás en Acción".

Víctor De Vicente gaudeix de més de vint anys de trajectòria en el sector del disseny gràfic. La fotografia l'ha acompanyat durant tota la seua vida i, des de fa deu anys, es dedica a ella professionalment. Entre les seues obres destaca GONP (Gothic Oniric Neverlasting Punk), publicada en dues revistes americanes i l'espanyola, Lysmåler Magazine. Un altre dels seus projectes, El Otro Lado, va ser seleccionat per a Ciutat Vella Oberta i posteriorment, juntament amb altres treballs, es van exposar a la Casa de Velázquez de Madrid.

"Mamás en Acción" treballa ajudant a nens i famílies en situacions precàries. Víctor de Vicente busca donar a conèixer la tasca d'aquesta ONG i acostar-se a través de les seues imatges a aquesta mena de causes i col·lectius. "L'art ho és encara més si aporta vida, si encoratja a tots els que necessiten ajuda", afirma l'artista.