La Gala de la Gastronomia Solidària va reunir a més de 250 persones i va recaptar 5.400 euros. L'acte s'ha convertit ja en la cita anual valenciana per la inclusió soci laboral de persones amb dificultats per a trobar una ocupació. Durant la festa, Caixa Popular, principal empresa col·laboradora de Novaterra, va entregar els distintius com a noves empreses sòcies a Choví i Sanikey. Amb estes són ja 29 les empreses compromeses amb Novaterra com a sòcies amb una quota estable.

A esta gran cita, que complia ja la seua quarta edició, no van faltar un any més les millors empreses de restauració de la Comunitat Valenciana. Més de 35 cuiners i cuineres, com Juan Carlos Galbis, els guanyadors del 58 Concurs de Paelles de Sueca del restaurant Bonaire i el president de l'Associació de Cuiners i Cuineres de la Comunitat Valenciana Sebastián Romero, que a més enguany venia acompanyat de MBadiala, una de les persones que han recorregut el seu «Viatge a la Dignitat» en Novaterra la destinació de la qual ha sigut l'ocupació en el restaurant de Sebastián La Sequieta d'Alaquàs.

Entre els 250 convidats representants del món polític com Consol Castillo, regidora de l'Ajuntament de València; Eva Sanchis, alcaldessa de Godella; i Joan Mansanet, assesor de l'Ajuntament de València. Representants del món empresarial com Alejandro Roda, director del certamen de Fira València Gastrònoma, entre altres; Pepa Torres, directora general de Walkerpack, empresa distribuïdora de la Ford; Pepe Legua de Leñas Legua, o Mario Fornes, gerent de Más Espectáculos. Representants del món cooperatiu com José Mª Company, director de Negoci de Caixa Popular; Enric Lujan, director general de Florida Universitària; Enric Gil, president de la Cooperativa Florida i Inma Lopez, presidenta de la Fundació l'Horta-Sud i directora de la Nostra Escola Comarcal. I representants del món de la gastronomia com Óscar Torrijos, primer valencià amb una estrela Michelín.