Càrites Diocesana de València va albergar a un total de 133 persones en dos mesos de més fred en el seu alberg temporal situat en l'Alberg de la Pau, en les instal·lacions de la Parròquia Sant Joan de la Ribera de València. Les persones acollides en el centre, amb un alt grau d'exclusió social han realitzat 718 pernoctes i tingut accés a serveis bàsics d'allotjament i menjar (sopars i desdejunis), així com cobrir altres necessitats d'higiene i descans.

Respecte al perfil de les persones que han passat pel centre aquest 2019, de les 133 persones, 110 eren homes i 23 dones. En el centre s'han albergat persones de més de 30 nacionalitats diferents: 36 persones d'origen espanyol, i entre els estrangers, 25 comunitaris i 72 extracomunitaris.Quant a l'edat de les persones participants, la majoria d'elles tenien entre 26 a 55 anys (102 persones), 19 persones de les albergades tenien entre 18 i 25 anys; 15 persones de 56 i 65 anys i només dues persones eren majors d'aqueixa edat.

Càrites ja va comptar amb un dispositiu d'emergència similar l'any passat, en el qual s'oferia acolliment durant la nit a persones en situació de sense llar. El centre s'ha tornat obrir per a atendre aquesta població sobre la qual no hi ha dades actualitzades.