Caixa Popular serà un any més el principal patrocinador de la carrera de Creu Roja Espanyola que es celebrarà el pròxim 5 de maig. L'esdeveniment partirà del Passeig de l'Albereda a les 9.00 hores i recorrerà les grans avingudes de València i la part superior de l'antic llit del riu Túria. L'organització destinarà íntegrament la recaptació de l'esdeveniment a projectes socials com a infància en dificultat social o persones majors a la ciutat.

L'organització de la VII Carrera Solidària compta amb el suport destacat des de la seua primera edició de la cooperativa de crèdit valenciana, i de Levante-EMV i Superdeporte, a més de Seat JR Valle.

Després de l'èxit del recorregut de l'any passat, la Carrera de Creu Roja torna a centrar-se en els grans espais de la ciutat de València. L'eixida i línia de meta se situaran en el Passeig de l'Albereda, creuarà el Pont d'Aragó per a prolongar-se pel Passeig de la Ciutadella fins al Pont del Real, per a dirigir-se després pel carrer General Elio fins a l'avinguda Blasco Ibáñez, i culminar des de l'Avinguda d'Aragó fins al Passeig de l'Albereda.

De nou la carrera té un traçat de cinc quilòmetres, accessible i assequible per a tots els públics. A més de la participació d'afeccionats al ‘running’, Creu Roja contempla la modalitat d'inscripció de marxa nòrdica per a persones de totes les edats i condició, en la web www.cruzroja.es/carrerasolidariapopular, a les oficines de Caixa Popular i a l'oficines de Seat JR Valle. Enguany s'ha establit una quota única de 7 euros per a tots els participants.

Fira del Corredor

Respecte a les aportacions de productes, l'organització habilitarà espais en la Fira del Corredor i línia d'eixida per a donacions d'aliments no peribles i productes d'higiene infantil.

Enguany la Fira del Corredor d'enguany es realitzarà en Seat JR Valle situat en carrer Illes Canàries 72. Allí es podran recollir els dorsals, samarretes i borsa del corredor, concretament el divendres 3 de maig de 16.30 a 20.00 hores i el dissabte 4 de maig de 10.00 a 20.00 hores.