L'associació Aspanion tindrà el protagonisme principal i actiu com a beneficiari de la solidaritat dels milers de participants de la Volta a Peu València Caixa Popular 2019, els quals, amb l'adquisició del seu dorsal donaran directament un eurio solidari per contribuir a fer realitat els seus projectes.

Des de la seua creació en 1985, Aspanion sempre s'ha trobat al costat de les famílies i xiquets que tenen o han sofrit un càncer. La seua tasca es desenvolupa a la Comunitat Valenciana i la seua acció es fonamenta en l'atenció integral en la malaltia el suport psicològic, el voluntariat i la cooperació.

El compromís d'Aspanion en qualitat d'entitat solidària serà un motiu més d'una Volta a Peu València Caixa Popular que vol tornar a convertir la ciutat de València en la gran festa de l'atletisme popular. Es pot consultar més al voltant d'Aspanion i el seu treball a la seua plana web: www.aspanion.es

En aquest cas, i com a curiositat, Aspanion ha sigut escollida mitjançant una consulta participativa interna entre els cooperativistes de Caixa Popular, els quals han tingut l'opció de valorar i votar per les diferents propostes rebudes per l'organització durant tot l'any. L'objectiu d'aquesta era sensibilitzar des de un inici i fer partícips a tot l'equip cooperatiu respecte a una realitat social que troba en aquesta carrera l'impuls necessari per a arribar a milers de persones.

Inscripcions en marxa

La prova més antiga i popular de la ciutat, organitzada per la SD.Correcaminos, vol ser la gran carrera familiar de l'esport valencià i per això, els dorsals ja hi són disponibles a la web de la Volta a Peu València, a les oficines de Caixa Popular i a les plantes d'esport de El Corte Inglés al preu de tres euros, dels quals un anirà destinat a l'entitat solidària.

Tota la informació la pot trobar a la plana web oficial www.voltaapeuvalencia.org o als diferents perfils de les xarxes socials.