Càritas Diocesana de València organitza, dimecres que ve, 8 de maig una conferència que serà impartida per l'advocada i defensora dels drets humans palestina Dalia Qumsieh.

Qumsieh és llicenciada en Dret per la Universitat de Birzeit (Palestina) i màster en Dret Internacional públic i Administració Internacional per la Universitat de París. Ha treballat com a assessora per a l'adhesió de Palestina a l'Organització Mundial del Comerç (OMC) i va ser directora d'Incidència Legal en la Societat de St. Yves-Centre Catòlic per als Drets Humans (2014-2019). En l'actualitat és assessora jurídica principal de l'organització palestina Al-*Haq (La llei al servei de les persones).

En la conferència, l'experta en drets humans parlarà de les polítiques d'ocupació i com aquestes afecten la vida de la població palestina i a l'exercici dels seus drets i llibertats, limitant i condicionant-les.

La conferència, amb el títol "Drets Humans en Palestina. Formes i instruments de despossessió i annexió" tindrà lloc a les 19 hores al Col·legi Major Rector Peset (Plaza del Forn de Sant Nicolás, 4 de València).