El grup Retablillo presenta el proper dimarts 11 de juny "Carmen", un muntatge a càrrec de Mª Dolores Pulido i amb la col·laboració de Rafael Galindo. La representació serà a les 19 hores a l'Espai Rambleta de València i és a benefici de l'Associació d'Esclerosis Multiple de la Comunitat Valenciana.

El grup es va formar al Col·legi de Trinitàries de Torrent com a activitat lúdica extraescolar. Al principi, estava integrat pels col·legials, xics i xiques, de totes les edats, però després es va anar ampliant amb els pares i mares. Més tard, es va unir al grup l'antic alumnat.

L'objectiu principal que Retablillo des del seu començament és treballar per la solidaritat. Eixe esperit impregna no solament als seus diferents components, sinó també, a la gent a la qual se sol·licita ajuda.

Cada any Retablillo treballa des de d'octubre a abril assaja una obra per a portar-la a escena a partir de maig. Es procura fer balls, música i fins i tot instrumentalistes.

El grup ha col·laborat amb Creu Roja, Cáritas,entitats que treballen amb discapacitats com Alba i Alborada, l'Associació Espanyola contra el Càncer, Associació de familiars de malalts d'alzheimer, MM. Trinitàries a Colòmbia o a Madagascarmi l'ONG Aigua Pura.