23 de septiembre de 2019
23.09.2019
Levante-emv

La I Carrera Popular contra la Leucèmia recaptarà fons per a la investigació

22.09.2019 | 19:34
La I Carrera Popular contra la Leucèmia recaptarà fons per a la investigació

La I Carrera Popular Contra la Leucèmia i a favor de la Investigació es celebrarà el pròxim 29 de setembre. La prova, inclosa dins del XV Circuit Divina Pastora de Carreres Populars Ciutat de València està organitzada per l'Asociación para la lucha contra la Leucemia de la Comunitat Valenciana (Ausleval),associació sense ànim de lucre, amb la col·laboració de HematoLaFe, institucions sanitàries i de l'àmbit esportiu i empreses.

La carrera, que començarà a les 9 hores amb eixida i meta al Palau de la Música de la capital, és el major esdeveniment esportiu-solidari sobre les malalties oncohematolàgiques.

La recaptació de la I Carrera Popular Contra la Leucèmia i a favor de la Investigació será destinada a l'Institut Incliva per a emprendre un gran projecte d'investigació contra la leucèmia de màxim impacte. Així mateix, es reconeixerà la labor dels joves investigadors en l'àmbit de les leucèmies amb el Primer Premi Jove Investigador.


Per a tots els públics

És tracta d'una prova per a tots els públics, sense importar l'edat o condició física podent-se fer corrent i caminant. A més, totes aquelles persones que vulguen col·laborar econòmicament en la carrera poden fer-ho a través del dorsal zero.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook