Amb motiu de la visita de la Volta a les localitats d'Ibi, Cullera, el Puig i l'Eliana, l'equip Caja Rural-Seguros RGA va organitzar, amb la col·laboració de Caixa Popular i Seguros RGA, una fan zone en la qual els assistents van poder col·laborar amb la Bicicleta Solidària. Gràcies als quilòmetres recorreguts, que van aconseguir els 1.525 quilòmetres, es van recaptar 4.575 euros que s'han destinat íntegrament a la Fundación Pequeño Deseo.

Tot tipus de desitjos

Amb esta aportació la Fundació complirà els somnis de xiquets com Izan, que vol anar a un partit del Barça i conéixer el Camp Nou; de Bilal, el somni del qual és anar a un partit de bàsquet; de Teresa a la qual li agrada la sèrie La que se avecina i desitja assistir al rodatge d'un capítol; de Naiara, a la qual li encanten Adexe & Nau i seria genial poder conéixer-los; de Jairo el personatge favorit del qual és Bob Esponja i vol saludar-lo i que li regale un lloro; de Guillén al qual li agraden les motos i li fa il·lusió pujar en una «de debò», i de Aarón al qual l'apassionen els dinosaures i vol anar a Dinópolis amb la seua família.

La Fundación Pequeño Deseo fa realitat els desitjos de xiquets malalts greus amb la finalitat de donar-los suport anímicament i allunyar-los temporalment de la malaltia. El compliment d'un desig genera emocions positives que tenen un efecte enorme en el seu benestar i en la manera d'afrontar la malaltia. Treballen de manera individual amb cada xiquet per a convidar-li a somiar i que puga manifestar la seua major il·lusió, de la mà de professionals, formats i preparats per a això.