La Casa Ronald McDonald de València i El Corte Inglés van organitzar una venda solidària de fotografies i gravats de la València en blanc i negre. L'esdeveniment, que va tindre lloc a la sala d'Àmbit Cultural de Colón, va comptar amb la participació de centenars de persones que desinteressadament van adquirir quadres per a ajudar la "llar fora de la llar", un edifici que ajuda famílies situat al costat de l'Hospital La Fe de València.

Els extraordinaris gravats i fotografies mostren el pas del temps en alguns espais emblemàtics no solament de la ciutat de València sinó també d'algunes localitats de la Comunitat com Dénia, Gandia, Sogorb, Oriola€ Imatges de principis dels segles XIX i principis del XX que evoquen preciosos records d'una altra època.

Totes les obres, perfectament emmarcades pretenen contribuir a aquest gran projecte social. L'import de la venda es destinarà íntegrament a la labor social que realitza la Casa Ronald McDonald en favor dels xiquets hospitalitzats a l'hospital La Fe i els seus familiars.

A més s'ha realitzat una rifa del quadre titulat "La font de l'Albereda", l'únic en color de tota la col·lecció de gravats.

L'esdeveniment ha comptat amb els padrins de la Casa, els influencers valencians Mavi Draps i Mr. Daqui com a presentadors d'excepció, i amb l'assistència de Salvador Navarro, president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), i Eva Blasco, presidenta de l'Associació d'Empresàries i Professionals de València (EVAP).