La campanya «Un dia de salari», que impulsa el Grup de Cooperació de Caixa Popular, el col·lectiu de treball de l'entitat, ha aconseguit impulsar cinc projectes de cooperació al desenvolupament de diferents entitats solidàries valencianes.

Es tracta d'una experiència solidària en què les treballadores i els treballadors, amb les seues aportacions individuals i voluntàries, contribueixen al desenvolupament d'iniciatives solidàries que milloren la vida de les persones. A més, Caixa Popular se suma a aquesta campanya aportant una quantitat equivalent al total recaptat.

En l'edició del 2019 un dels projectes seleccionats ha sigut «Manteniment d'escola infantil a Gaba Kemisa, a Etiòpia», presentat per l'ONG Abay i finançat amb 4.250 euros.

L'ONG Candombe, amb una ajuda de 5.000 euros, també posarà en marxa la iniciativa «Bastim ponts d'esperança. Formem dinamitzadores comunitàries en el departament de Beni-Bolívia».

Amb una aportació de 5.000 euros, la Fundació Junts per la Vida executarà el projecte «Teixim xarxes de futur: empoderament de dones a Benín».

La Fundació Pau i Solidaritat impulsarà la iniciativa «Millora de l'accés a l'aigua i de les condicions nutricionals, higienicoambientals i organitzatives de 35 famílies llauradores en la comunitat del Chimborazo-Jiotega (Nicaragua)» gràcies als 5.000 euros de la campanya «Un dia de salari».

I finalment, la Fundació per la Justícia desenvoluparà amb 4.250 euros a València el «Programa per a la formació i l'ocupació en agricultura ecològica solidària 'Agrosolidaris».

El lliurament formal de les ajudes es va dur a terme a través d'una tribuna cooperativa en l'emblemàtic castell d'Alaquàs i va comptar amb la presència de l'alcalde del municipi, Toni Saura; del president de Caixa Popular, Amadeo Ferrer, i del director general de la cooperativa de crèdit, Rosendo Ortí, a més de diversos representants del Grup de Cooperació, de les ONG, de les entitats socials i el personal del col·lectiu de treball de la cooperativa de crèdit.