El Grup Sorolla Educación i el Colegio Plurilingüe Martí Sorolla han celebrat el seu 40 aniversari, iel 45 aniversari del Colegio Academia Jardín, La Devesa School de Carlet, La Devesa School d'Elx i els 50 anys de Julio Verne School amb un espectacle solidari de dansa, música i teatre,una producció d'alt nivell, protagonitzat pel seu propi alumnat i inspirat en les competències en les quals els preparen perquè «Quan hagen de volar, estiguen preparats».

L'organització va triar realitzar un acte benèfic en el qual els protagonistes van ser els seus propis alumnes i alumnes, juntament amb el seu professorat, perquè estan totalment compromesos amb la societat, i volen retornar-li el que esta els ha donat al llarg d'aquests anys de creixement. La representació va tindre lloc el dijous 13 de febrer al Palau de Congressos de València. El dissabte 29 de febrer, a les 19 hores, serà al Centre de Congressos d'Elx. Per a aquelles persones que vulguen col·laborar i no puguen assistir, la cooperativa estan posant l'accent per a promoure la fila 0 i d'esta forma recaptar els màxims fons possibles per a una causa tan necessària i en la qual València és referent internacional.

A més, l'alumnat de Grup Sorolla Educación ha tingut l'oportunitat de conéixer en primer persona la labor que l'Institut d'Investigació Sanitària de la Fe de València realitza per a la investigació, tractament i conscienciació del càncer infantil. Es tracta d'un grup multidisciplinari d'experts/as que, en col·laboració amb altres/as professionals, s'han convertit en referents a nivell nacional i internacional en el diagnòstic i tractament d'esta malaltia.

La recaptació de la compra d'entrades integra es donarà per a la investigació del càncer infantil, a la Fundació per a la Investigació de l'Hospital Universitari La Fe de la Comunitat Valenciana.

La directora general del Grup Sorolla Educación, Mª Teresa Ramos, afirma que «pot haver-hi moltes causes i totes elles mereixedores de la nostra col·laboració, però la investigació, la infància i la superació d'una malaltia com el càncer ens han guanyat el cor. Perquè no hi ha donació xicoteta, si amb ella ajudem alguna família a tornar a somriure. Perquè a favor de la infància, tots els gestos sumen».

«Drómo: a flying dream» suposa la celebració de més de quatre dècades dedicades a l'educació per part de la cooperativa, que actualment compta amb quasi 4.000 alumnes i alumnes a la Comunitat Valenciana i prop de 400 professionals que es dediquen cada dia a la formació del seu alumnat.