Creu Roja Espanyola i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració que consolida l'aliança estratègica que mantenen totes dues entitats a València des de fa més de dues dècades. Així ho han confirmat el president de Creu Roja Espanyola a la Comunitat Valenciana, Rafael Gandía, el delegat provincial de Creu Roja Espanyola a València, Juan José Collado, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, acord que ratifica i consolida els objectius socials de totes dues organitzacions.

«La col·laboració de Caixa Popular amb Creu Roja va més enllà del patrocini. És una relació de confiança basada en els valors, projectes i aliances d'interés mutu», remarca el delegat provincial de Creu Roja Espanyola a València, Juan José Collado. Així mateix, després de la signatura del conveni, Rosendo Ortí, va destacarque a les dues entitats «ens uneix la vocació social i de proximitat amb les persones i amb l'entorn per a fer una societat millor, més solidària i justa».

Caixa Popular i Creu Roja són entitats unides per la implicació social. Així ho han plasmat en l'informe que resumeix les actuacions realitzades durant els últims tres anys, i que s'ha presentat durant l'acte de signatura del nou conveni.

Gràcies a l'aportació de Caixa Popular, Creu Roja Espanyola ha pogut desenvolupar durant els últims tres anys projectes d'Intervenció Social, serveis preventius i operacions d'emergència a la província de València, destacant en les poblacions de la capital, Gandia i Oliva. Així mateix, Caixa Popular és el principal patrocinador de la Carrera de Creu Roja a València.