09 de marzo de 2020
09.03.2020
Levante-emv

Més de 70 centres educatius valencians donen suport el treball de Payasospital

Els alumnes van realitzar diverses activitats de sensibilització i recaptació de fons per a l'ONG

09.03.2020 | 04:15
Més de 70 centres educatius valencians donen suport el treball de Payasospital

La participació de 72 centres educatius de la Comunitat Valenciana va fer possible amb les seues activitats solidàries que més de 2.000 xiquets, xiquetes i adolescents hospitalitzats reberen la visita dels artistes de Payasospital a les seues habitacions durant el 2019. Els menors ingressats van rebre el suport de l'alumnat, de l'AMPA i de la comunitat educativa de col·legis, guarderies i instituts que van realitzar activitats de sensibilització i recaptació de fons com a carreres, mercats ambulants, festivals i xarrades.

«Estem molt agraïts que l'alumnat, pares i docents dels col·legis s'impliquen en una activitat solidària per a ajudar a Payasospital a portar alegria i il·lusió als xiquets i xiquetes que no poden acudir al col·le ni poden estar amb els seus familiars i amics per trobar-se malets a l'hospital», destaca Sergio Claramunt, directorde Payasospital.

Per a incentivar la col·laboració de molts més col·legis, entre febrer i maig d'enguany, l'entitat solidària està realitzant una nova campanya titulada «Junts fem riure: educant en valors». L'objectiu d'esta iniciativa és sensibilitzar a l'alumnat dels col·legis que desitgen participar, entorn de valors com l'empatia, la solidaritat o l'ajudar a altres persones. «La campanya està dirigida a tots els centres educatius d'infantil, primària i secundària de la Comunitat Valenciana. Els participants hauran de realitzar una activitat a favor de Payasospital que siga original i divertida: una acció solidària entorn a l'humor, l'alegria i el joc.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook