La participació de 72 centres educatius de la Comunitat Valenciana va fer possible amb les seues activitats solidàries que més de 2.000 xiquets, xiquetes i adolescents hospitalitzats reberen la visita dels artistes de Payasospital a les seues habitacions durant el 2019. Els menors ingressats van rebre el suport de l'alumnat, de l'AMPA i de la comunitat educativa de col·legis, guarderies i instituts que van realitzar activitats de sensibilització i recaptació de fons com a carreres, mercats ambulants, festivals i xarrades.

«Estem molt agraïts que l'alumnat, pares i docents dels col·legis s'impliquen en una activitat solidària per a ajudar a Payasospital a portar alegria i il·lusió als xiquets i xiquetes que no poden acudir al col·le ni poden estar amb els seus familiars i amics per trobar-se malets a l'hospital», destaca Sergio Claramunt, directorde Payasospital.

Per a incentivar la col·laboració de molts més col·legis, entre febrer i maig d'enguany, l'entitat solidària està realitzant una nova campanya titulada «Junts fem riure: educant en valors». L'objectiu d'esta iniciativa és sensibilitzar a l'alumnat dels col·legis que desitgen participar, entorn de valors com l'empatia, la solidaritat o l'ajudar a altres persones. «La campanya està dirigida a tots els centres educatius d'infantil, primària i secundària de la Comunitat Valenciana. Els participants hauran de realitzar una activitat a favor de Payasospital que siga original i divertida: una acció solidària entorn a l'humor, l'alegria i el joc.