La crisi no ha aconseguit frenar al teixit associatiu. Des de casa, i malgrat les dificultats, les associacions continuen donant vida als nostres municipis i donant resposta a les necessitats del moment. #AraMésQueMai és una iniciativa que persegueix visibilitzar el conjunt d'accions i projectes que les associacions estan realitzant des de l'inici de la crisi.

L'Agrupació d'AMPES de la comarca de l'Horta Sud és una de les associacions que s'ha sumat a la iniciativa #AraMésQueMai. Les famílies estan ajudant a pal·liar la falta d'Equips de Protecció Individual (EPIS) als hospitals. Desenes de professionals sanitaris utilitzen diàriament les pantalles facials protectores amb làmines d'acetat que estan elaborant les famílies des de casa.

La Fundació Horta Sud habilitarà la secció #AraMésQueMai al seu web fundaciohortasud.org, un espai de trobada en el qual es recolliran totes les entrevistes, vídeos i fotos enviades per les associacions. A més, s'obrirà una nova secció en el canal de YouTube de la Fundació en la qual es publicaran tots els vídeos i testimoniatges que es vagen unint a la iniciativa.

Així mateix, en les xarxes socials es compartiran totes les entrevistes, vídeos i fotos amb l'etiqueta #AraMésQueMai.

La iniciativa vol fer-se eco de totes aquelles accions que contagien il·lusió, compromís, solidaritat i ganes de canviar el món. #AraMésQueMai és una iniciativa que està oberta a totes les associacions que vulguen sumar-se. La Fundació Horta Sud posa a disposició el següent correu electrònic: comunicacio@fundaciohortasud.org.