Vivim dies estranys. Temps de canviar rutines, de reflexionar, de buscar alternatives. Hui, quan quasi tot es per a, ens adonem que som vulnerables, que cap mur pot salvar-nos i que només la unió, el compromís i la solidaritat, poden ajudar-nos. Hui pot ser que ens siga més fàcil posar-nos en la pell dels altres, en la d'aquells que fugen de guerres o de la fam. Pot ser que ens afligim amb els que pateixen en hospitals o els que viuen privats de llibertat en camps de refugiats. Però ja abans hi havia moltes persones que lluitaven perquè obrírem els ulls, perquè no oblidàrem altres realitats, perquè fórem empàtics, solidaris, humans.

Elles i ells, des de les seues organitzacions, ONG, Fundacions... entreguen les seues vides als altres, busquen canvis reals i contribueixen a crear un món millor. Per això volem que l'aplaudiment siga també per a totes les persones que treballen, col·laboren i fan costat al tercer sector. Per això hui els diem "sou imprescindibles".

L'Agència Alberto Pla-Projectes de Comunicació Social ha produït un vídeo per a donar les gràcies a totes aquestes persones que ahir, hui i demà estan en primera línia, lluitant contra esta i contra altres pandèmies, combatent la fam, ajudant a afrontar l'adversitat, denunciant situacions d'injustícies i guerres. Hui, més que mai, és necessari fer costat a aquestes ONG, Fundacions, associacions... que realitzen, diàriament, un treball que moltes vegades sembla invisible, però que és molt necessari i que realment contribueix a canviar vides i a fer d'aquest planeta un lloc una mica més just, més solidari i també més sostenible.

#Quédateencasa

#Soisimprescindibles