Aportem-Puerto Solidario Valencia ha multiplicat els seus esforços per a ajudar a pal·liar la complicada situació en la qual han quedat diferents famílies del districte marítim de València després de decretar-se l'estat d'alarma al nostre país per la Covid-19 amb l'inversió ja de 13.205 euros i els seus recursos d'organització i gestió. L'associació està completant una campanya de suport a centenars de famílies de l'entorn del Port de València, a les quals ha facilitat vals de menjar perquè puguen adquirir el més bàsic.

Aportem ha confirmat amb els col·legis i associacions amb els quals habitualment treballa un llistat de famílies que precisaven d'una intervenció immediata. Si en un primer moment es van repartir un total de 1.000 euros en vals de menjador per a 13 famílies de 25 alumnes del col·legi Ausiàs March de Natzaret; ha ampliat eixe suport a altres centres escolars.

L'entitat completa esta campanya amb l'aportació d'altres 4.405 euros en vals que s'estan entregant a famílies que habitualment atén el «Puchero Portuario» que gestiona Coordinadora Solidaria, obligada a tancar estos dies.

Amb això, rebran ajuda de Aportem 205 famílies completes d'alumnes de col·legis, més 129 adults i 69 xiquets, de «Puchero Portuario».