04 de mayo de 2020
04.05.2020
Levante-emv

Grup Sorolla Educació es bolca amb els essencials per a fer front al coronavirus

La cooperativa dona material a hospitals, policies i comerços, i posa a disposició de la sanitat els seus recursos

03.05.2020 | 17:48
Pantalles protectores donades a la policia.

La cooperativa Grup Sorolla Educació ha volgut fer valdre els seus principis d'educació en valors durant la crisi del coronavirus. Per això ha iniciat un conjunt d'accions dirigides a ajudar als professionals considerats com a essencials en la lluita davant la Covid-19.

Així, per exemple, l'organització ha donat diferent material de protecció dels seus centres del grup a diversos hospitals de la Comunitat Valenciana per als seus treballadors. A més, s'han confeccionat pantalles de protecció amb les impressores dels seus centres que han sigut donades a l'Hospital de la Ribera; l'Ajuntament de Carlet –per a mercats i comerços municipals–; la Policia Nacional d'Elx; els taxistes d'Elx; la Guàrdia Civil, Policia Local i Policia Nacional de Xàtiva; l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva i la Policia Local de Santa Eulària des Riu (Eivissa).

La cooperativa també ha col·laborat amb la Creu Roja d'Alacant en la tutorització digital a dones en situació de risc –violència masclista, exclusió social...– i que necessiten reinserir-se laboralment. També ha oferit formació online per a pacients infantils ingressats i ha posat a disposició dels departaments de salut pública les seues instal·lacions i recursos.

A més, Grup Sorolla Educació ha creat una cadena de solidaritat amb col·laboradors, antics alumnes, missatgeria, empreses i negocis de l'entorn i famílies.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook