La Confederación de Fondos de Cooperación y Solidaridad, organització a la qual pertany el Fons Valencià per la Solidaritat, llança «Change the World & Play». Esta campanya audiovisual en la qual participen xiquets de tot el món reivindica el dret fonamental de la infància a gaudir del joc a l'aire lliure i exigeix canvis en el model de món. La iniciativa vol remarcar l'esforç que estan fent els xiquets i les xiquetes de tot el planeta, quedant-se a casa a causa de la Covid-19, renunciant a jugar als carrers i privant-se d'un dret fonamental com és el de jugar en l'aire lliure. Els xiquets de tot arreu fan aquest esforç però, a canvi, reclama que, quan acabe el confinament, el món es transforme i es faça un canvi real per a poder continuar jugant amb la màxima equitat en tots els punts del planeta.

En esta sensible creació audiovisual participen xiquets i xiquetes de Corea, l'Índia, França, Nicaragua, Guatemala, Paraguai, l'Argentina, Colòmbia, El Salvador, Rússia, el Japó, Palestina, el Sàhara Occidental, Itàlia, Polònia, RD Congo, Burundi, Portugal, Països Baixos, els Estats Units, Romania, Qatar i dels diferents pobles de l'Estat espanyol. Des de l'interior de la seua casa, cadascun d'estes xiquetes i xiquets expliquen la importància de jugar i la necessitat d'un profund canvi en el model global que preserve, entre molts altres, els seus drets com a criatures. Les imatges han sigut gravades per les seues pròpies famílies i s'han enviat per WhatsApp o correu electrònic. Aquest audiovisual d'uns 3 minuts de duració ha sigut creat per Ikaika Mitjana.

La campanya és la primera de les iniciatives que la Confederació posa en marxa per a posar en valor la necessitat de potenciar la cooperació internacional, després del COVID-19. Aquesta pandèmia global és un cru recordatori de la necessitat d'una acció mundial per a combatre problemàtiques que no totes les societats del món poden atendre amb igualtat de recursos.

La Confederación de Fondos de Cooperación y Solidaridad és un ens que coordina els diferents Fons de cooperació i solidaritat existents a l'Estat espanyol. Constituïda en 1995, actualment formen part el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, el Fondo Galego de Cooperación e Solidariedade, el Fons Menorquí de Cooperació, l'EuskalFondoa- Asociacion de Entidadas Locales Vascas Cooperantes, el Fondo Extremeño Local de Cooperación para el Desarrollo, el Fons Pitius de Cooperació, el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, el Fondo Andaluz de Municipios para la Solidaridad Internacional i el Fons Valencià per la Solidaritat. La Confederación és un espai de cooperació que promou activitats compartides de cooperació internacional per al desenvolupament i és interlocutor davant les institucions estatals, europees i internacionals.