La Coordinadora Valenciana d'ONGD realitzarà la XXXVIII Assemblea General Ordinària el pròxim dijous 17 de setembre.

Per a garantir la distància de seguretat requerida per a previndre la propagació de la covid-19, l'entitat anuncia que a la sessió presencial per entitat podrà acudir només una sola persona que a més siga la portadora del dret de vot.

De manera paral·lela s'activarà una plataforma digital a través de la qual podran connectar-se els titulars de vot que no puguen acudir presencialment a l'Assemblea de la Coordinadora Valenciana d'ONGD.

Així mateix, les persones que no siguen titulars/portadores de vot podran seguir i participar dels debats només on-line.

Totes les persones que vulguen participar en l'Assemblea han de registrar-se en el següent formulari abans del 10 de setembre.

Documentació lliurada

Per a agilitar el transcurs de la trobada i permetre el màxim temps per a la reflexió i debat, la Coordinadora ha facilitat ja la documentació de treball.

Per a accedir a la resta de documentació de l'Assemblea, per a més informació o qualsevol dubte contacteu amb la secretaria técnica de la CVONGD al telèfon 963913749-652547328 o en el correu info@cvongd.org.