La convocatòria de la 27 edició de les Ajudes a Projectes Interassociatius per a l’any 2021. La Fundació Horta Sud, Caixa Popular i el Grup Ugarte Automoció, destinen 20.000 euros per tal d’impulsar la col·laboració del teixit associatiu de les comarques de l’Horta Sud i l’Horta Nord. La convocatòria d’enguany premia els projectes que avancen en la consecució dels objectius de l’Agenda Urbana 2030. El termini de presentació finalitza el dilluns 2 de novembre de 2020.

La realització de projectes de desenvolupament cultural, social o educatiu que promoguen la col·laboració entre associacions, dins d’una mateixa localitat o en l’àmbit de les comarques de l’Horta Sud i l’Horta Nord, és l’objectiu de l’edició 27 de les Ajudes a Projectes Interassociatius. Amb el propòsit d’afavorir la participació ciutadana i enfortir el teixit social, aquestes ajudes donen suport al treball col·laboratiu del món associatiu.

La convocatòria d’enguany persegueix contribuir a la transformació global de les nostres societats per a complir amb l’Agenda 2030 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, promovent la realització de projectes entre associacions relacionats amb el Decàleg d’Objectius Estratègics que proposa l’Agenda 2030.