La Fundació Professor Manuel Broseta, en col·laboració amb la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, inicia el III Cicle de "Cinema i terrorisme" que es celebrarà en tres sessions gratuïtes els propers 2, 3 i 5 novembre als cinemes ABC Park.

En l'edició d'aquest any, la Fundació Broseta ha programat per a la primera sessió del dilluns 2 de novembre (a les 17:30 hores) l'estrena de la projecció del documental "Sota el silenci", dirigit per Iñaki Arteta, que després del seu pas per la Setmana Internacional de Cinema a Valladolid, arriba per primera vegada a la gran pantalla.

A la segona sessió, que tindrà lloc el dimarts 3 de novembre a les 18:30 hores, els assistents podran veure el documental "Tretze entre mil" que va ser finalista dels premis Goya, i que també està dirigit per Iñaki Arteta. Finalment, el cicle es tancarà el dijous 5 de novembre, a les 18:30 hores, amb la projecció de la pel·lícula "El jove Ahmed".

Les sessions s'iniciaran amb una presentació de les cintes i, després del visionat, s'iniciarà un col·loqui amb el director Iñaki Arteta. En l'última sessió el col·loqui es realitzarà amb l'investigador en el programa de radicalització amb violència i terrorisme global el Reial Institut Elcano, Álvaro Vicente.

En aquesta edició, l'aforament de la sala de projecció, que té 487 butaques, s'ha reduït a un màxim de 83 espectadors (el 18 % de la capacitat de la sala). No obstant això, la Fundació retransmetrà les 3 sessions de l'cicle per streaming a la web de la fundació www.fundacionbroseta.org.