Des de fa més de 25 anys la Fundació Novaterra organitza la campanya nadalenca «Més que una Flor». A través de la venda de la tradicional flor de Pasqua ha recaptat este any més de 30.000 euros que destinarà íntegrament a itineraris d’inserció sociolaboral que afavoriran oportunitats d’ocupació. Oportunitats com les que han tingut les ja més de 150 persones que han trobat una ocupació en plena pandèmia gràcies a Novaterra.

Més de 250 col·laboradors entre particulars, col·legis, parròquies i empreses, s’han bolcat en la campanya malgrat la pandèmia. Respectant totes les condicions de seguretat necessàries han aconseguit que més de 15.700 flors de Pasqua solidàries arriben a les llars valencianes per a alegrar aquest inusual Nadal.

Caixa Popular, entitat patrona i sòcia estratègica de Novaterra des de fa anys, ha batut este important any un rècord regalant 5.500 Poinsettias entre la seua clientela, la qual cosa suposa el 35 % dels beneficis obtinguts. Solidaritat a la qual enguany s’han sumat de nou els treballadors i treballadores de la cooperativa de crèdit valenciana, comprant més de 250 flors solidàries en el lloc de treball.

A més de Caixa Popular el nombre d’empreses que col·labora en la campanya ha ascendit este any fins més de 70 empreses solidàries. Enguany a més s’ha llançat la campanya digital #FlorenciacontraelCovid, mitjançant la qual col·legis com el Sagrado Corazón Carmelitas Vedruna de València, l’Escola Professional Xavier i el CEIP Vicente Blasco Ibáñez han donat les seues flors de Pasqua a residències de persones majors com la Residència Torres de Serranos i el grup La Saleta, i a diferents hospitals valencians com el Clínico, l’Arnau de Vilanova o el Doctor Peset.