La Fundació Horta Sud i Caixa Popular han ampliat la seua col·laboració a través del Pla d’Actuació 2021 per a promoure la participació i l’associacionisme en la comarca de l’Horta Sud. La principal entitat financera valenciana incrementarà la seua vinculació amb la fundació a través d’aquest conveni, amb el qual les dos organitzacions es comprometen a intercanviar experiències i punts de vista, reflexionar col·lectivament sobre les seues accions i contribuir a la consolidació i la posada en marxa de noves iniciatives de participació ciutadana i associacionisme.

La signatura de l’acord, a través de Rosendo Ortí, director general de Caixa Popular, i d’Imma López, presidenta de la Fundació Horta Sud, suposa la col·laboració de la cooperativa de crèdit amb el projecte global de la fundació amb la qual comparteix valors i objectius.

L’aportació que destinarà l’entitat al Pla d’Actuació 2021 possibilitarà diferents accions amb gran impacte en les associacions comarcals com les Ajudes a Projectes Interassociatius, una iniciativa que ja té recorregut i que es destina al desenvolupament de projectes en què col·laboren mà a mà diverses associacions. També comprén accions com la col·laboració en assessoria, jornades, publicacions i promoció de l’associacionisme.

Caixa Popular, amb el seu model de banca cooperativa, valenciana i amb valors, s’involucra d’aquesta manera en projectes que contribueixen a dinamitzar i millorar la societat valenciana, i deixa una empremta social important al territori valencià.