La Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana i Caixa Popular han renovat per un any més l’acord de col·laboració que mantenien per continuar donant suport al moviment associatiu i reforçar el paper del voluntariat a la Comunitat Valenciana.

Amb esta aliança s’estableixen les condicions de col·laboració per a afavorir el desenvolupament de l’organització i la repercussió de les seues activitats. La plataforma la composa una xarxa d’entitats sense ànim de lucre com Aspanion, Metges del Món, Creu Roja, Càritas, AECC o l’ONCE, entre moltes altres, i coordina el moviment associatiu amb l’objectiu de promocionar i afavorir el voluntariat com a eina per al canvi social.

Caixa Popular, com a cooperativa de crèdit valenciana, manifesta una manera de fer banca diferent i un gran compromís social, i destaca entre els seus valors la solidaritat i el suport a les associacions i a la societat civil.

Les dues entitats coincideixen en la necessitat d’unir esforços per promoure el compromís social, reforçar la tasca del voluntariat i la seua importància en la construcció d’una societat més justa i participativa.