La pandèmia ha fet més necessària que mai la labor de responsabilitat social corporativa que duu a terme Aportem – Port Solidari València. El pressupost inicial per a l’any passat ha quedat finalment duplicat, passant dels 28.000 euros inicialment pressupostats als 63.210 euros.

L’import recull el cost dels aliments, material escolar, roba, calçat, o productes anticovid. Tot el treball de gestió, anàlisi de necessitats, realització de les compres, furgonetes, conductors, combustible, etc., no està reflectit, ja que els socis de Aportem s’encarreguen de tot això de forma totalment altruista.

En l’apartat d’alimentació, s’ha subministrat desdejunis i berenars a 175 alumnes de primària, s’han donat vals de menjar a més de 200 famílies, a més del lliurament directe de lots d’aliments i de neteja a més de 300 famílies. Quant a material escolar, Aportem ha proveït a 829 xiquets de primària, de cinc col·legis del Marítim, a més de 75 d’escoletes. L’apartat de roba i calçat ha tornat a ocupar un lloc destacat amb l’atenció a 934 xiquets i xiquetes.