La principal entitat financera valenciana manté un any més la innovadora iniciativa de les targetes solidàries. Per cada compra que facen els clients amb aquestes, Caixa Popular donarà un percentatge per contribuir en una acció social. Enguany, l’entitat beneficiària de la recaptació serà Càritas València, un organisme que promou el desenvolupament integral de les persones i els pobles, especialment dels més necessitats. La seua acció se centra en l’acollida, l’acompanyament i l’empoderament de les persones en situació vulnerable.

El projecte a què es destinarà l’import de la recaptació se centra en el Programa de Família, Infància i Dona, que orienta i recolza les accions parroquials i acompanya un total de 55 projectes: 18 de dona, 32 d’infància i adolescència i cinc de família.

D’esta manera, els clients de Caixa Popular contribuiran a una tasca social ajudant als qui més ho necessiten gràcies a l’ús de les seues targetes. Esta iniciativa promoguda per l’entitat cooperativa «és una manera perquè els nostres clients mostren la seua solidaritat a través d’una acció tan quotidiana com l’ús de les targetes», declara Paco Alòs, director de Responsabilitat Social i Relacions Institucionals de Caixa Popular. «Ens preocupa i ocupa la situació de la infància, especialment dels menors que acompanyem. Poder aconseguir trencar la transmissió intergeneracional de la pobresa és un dels nostres objectius principals, que podrem aconseguir amb l’ajuda d’entitats com Caixa Popular», afirma Ignacio Grande, director de Càritas València.

De nou, l’entitat cooperativa fa de la solidaritat un dels seus trets característics. Així, inverteix en la societat els seus recursos i deixa una empremta social important al territori valencià, sota la seua voluntat de contribuir a la solidaritat de la ciutat.