Fruit de la campanya solidària «Un dia de salari», en la qual els treballadors de Caixa Popular, voluntàriament, donen un dia del seu salari, més de 1.500 persones es beneficiaran de manera directa, milloraran les seues condicions de vida i tindran l’oportunitat d’aconseguir un millor futur.

En total enguany s’han recaptat 39.200 euros, dels quals la meitat corresponen a les donacions dels treballadors i treballadores i l’altra meitat a l’aportació directa que realitza Caixa Popular.

La recaptació del fons s’ha destinat a entitats socials i ONG que treballen la cooperació al desenvolupament. Els projectes seleccionats en 2021 han sigut: «Rebrot: agricultura social i solidària», de l’associació Àmbit; «Pasos para mujeres jóvenes: conduciendo hacia la igualdad», d’Iniciatives Solidàries; «Col·laboració interassociativa en clau ODS a Alaquàs», de la Unió Musical Alaquàs, Cor de Vila i l’Associació El Cullerot; «Mejora de la formación en nuevas tecnologías de información y comunicaciones (TIC) en (Burkina Fasso)», presentat per l’organització CIM Burkina; «Alfabetización para la Seguridad Alimentaria y Nutricional (AlfaSAN)», de l’ONGD Escoles Solidàries; «Esport per a tot el món» de A Contracorrent; «Vestint il·lusions» de la Asociación de Alcohólicos Rehabilitados de Torrent y Comarca (ARTIC); «A tu lado» de la entitat De Neu. Asociación de Enfermedades de los Neurotransmisores; i «Proyecto de promoción de la educación medioambiental» de la Federación Valenciana de Personas con Discapacidad Intelectual (FEVADIS).

«Rebrot: agricultura social i solidària» de l’associació Àmbit aposta per l’agricultura social per a la reinserció de persones en situació de vulnerabilitat.

«Pasos para mujeres jóvenes: conduciendo hacia la igualdad», d’Iniciatives Solidàries persegueix afavorir a dones en situació d’exclusió social a millorar el seu procés d’empoderament.

«Col·laboració interassociativa en clau ODS a Alaquàs», de la Unió Musical Alaquàs, Cor de Vila i l’Associació El Cullerot, treballa en iniciatives d’autosuficiència alimentària i alimentació saludable, suport educatiu a xiquetes i xiquets sense recursos, accions contra la bretxa digital, cultura inclusiva i treball interassociatiu.

«Mejora de la formación en nuevas tecnologías de información y comunicaciones (TIC) en (Burkina Fasso)», de CIM Burkina, promourà la millora de la capacitació en l’ús de les TICs als estudiants de secundària d’Arbollé (Burkina Faso).

«Alfabetización para la Seguridad Alimentaria y Nutricional (AlfaSAN)», de l’ONGD Escoles Solidàries, impulsarà un projecte d’alfabetització AlfaSAN en llengua Maya Ch’orti’, entre Guatemala, Hondures i El Salvador.

«Esport per a tot el món» de A Contracorrent promou l’exercici funcional i el surf entre xiquets i xiquetes amb diversitat funcional.

«Vestint il·lusions» de la Asociación de Alcohólicos Rehabilitados de Torrent y Comarca (ARTIC) genera un espai d’aprenentatge de costura, intercanviant temps i experiència entre persones en tractament per conductes addictives

«A tu lado» de De Neu. Asociación de Enfermedades de los Neurotransmisores té un programa de suport psicològic i terapèutic per a persones amb malalties dels neurotransmissors i les seues famílies.

Per últim, «Proyecto de promoción de la educación medioambiental» de la Federación Valenciana de Personas con Discapacidad Intelectual (Fevadis) realitza activitats sobre educació mediambiental per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o de desenvolupament, conscienciant sobre la importància de cuidar el medi.