La Carrera de la Creu Roja torna al Passeig de l’Albereda enguany. La cita esportiva serà diumenge que ve 29 de maig a les 9 hores amb un traçat de 5 quilòmetres al llarg de grans espais de la ciutat de València, plantejat per a aficionats al running i públic familiar.

Així ho va assenyalar la presidenta local de la Creu Roja a València, Nieves Dios, qui va animar a tota la ciutadania a col·laborar amb la seua inscripció: «Necessitem la màxima participació en la Carrera de Creu Roja per a reforçar els projectes socials d’atenció a persones en situació de vulnerabilitat a la ciutat de València».

La 9a edició de la Carrera de Creu Roja compta amb el suport destacat des de la seua primera edició de Caixa Popular, i de Levante-EMV i Superdeporte com a mitjans oficials.

La inscripció de la Carrera consta d’una quota única de 7 euros per a totes les persones participants a través de la web cruzroja.es/carrerasolidariapopular.

L’objectiu és recaptar fons per als projectes d’Inclusió Social que la Creu Roja duu a terme a la ciutat de València, principalment l’atenció a persones en situació d’extrema vulnerabilitat i els projectes d’infància en dificultat social.