Càritas suma una trentena "d’empreses amb cor"

L’entitat organitza un acte al voltant de la responsabilitat social empresarial per a presentar la seua labor i convidar-les a continuar amb la col·laboració

Participants en l’acte de Càritas València amb empreses col·laboradores amb la seua activitat. | CÀRITAS VALÈNCIA

Participants en l’acte de Càritas València amb empreses col·laboradores amb la seua activitat. | CÀRITAS VALÈNCIA / R.Soriano. València

R.Soriano

Càritas València va celebrar la setmana passada una trobada sobre responsabilitat social a la qual va convidar a una trentena d’empreses amb les quals va iniciar un procés de col·laboració durant el darrer any 2022. L’esdeveniment, que es va celebrar als Cinemes Lys de València, pretén ser l’inici de noves col·laboracions perquè les empreses coneguen la institució i el treball que realitza l’entitat en favor de les persones en situació de major vulnerabilitat i vulguen associar-se a ella.

La trobada es va iniciar amb unes paraules del director de Càritas, Ignacio Grande, qui va destacar la fortalesa d’estes relacions «fruit de la confiança depositada en Càritas i el seu treball, la generació de vincles afectius i l’amplitud de mires per a ser creatius a l’hora de trobar fórmules de col·laboració».

A continuació, la professora Guadalupe Oreja, coordinadora del Màster de Formació Permanent en Responsabilitat i Sostenibilitat Corporativa de la Universitat Politècnica de València (UPV), va realitzar una ponència titulada «La S de Social en la RSC» i després d’esta, es va generar un animat diàleg sobre bones pràctiques solidàries amb Càritas.

L’acte va concloure amb un café de comerç just preparat per Novaterra, en el qual els representants de les empreses van poder compartir idees i propostes sobre els diferents vincles que es poden generar amb Càritas Diocesana de València.