La Coordinadora d’ONGD reuneix hui activistes per a impulsar l’avanç en drets fonamentals

El fòrum Connectant Drets acollirà debats sobre com impulsar el treball conjunt de les entitats socials

R.Soriano

La Coordinadora Valenciana d’ONGD reunirà hui dilluns 20 de febrer a València a activistes locals i internacionals de diferents moviments socials -juvenil, mediambiental, feminista-, organitzacions de persones migrants i entitats que treballen per l’Economia del Bé Comú per a debatre com treballar conjuntament per a impulsar la defensa dels drets humans i la justícia social i ambiental enfront dels reptes globals i comuns als quals ens enfrontem.

El fòrum «Connectant drets. Lluites col·lectives i cooperació internacional en el Antropoceno» - que se celebrarà en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània- pretén visibilitzar les alternatives que ja s’estan treballant des de la ciutadania que participa en estos moviments per a fer front a la creixent desigualtat; la falta d’oportunitats de joves, migrants i altres col·lectius; la persistència de la discriminació i les violències contra les dones; i l’amenaça del canvi climàtic, entre altres qüestions.

El fòrum s’obrirà a les 17.30 hores amb la intervenció del professor del Departament d’Anàlisi Econòmica de la Universitat d’Alacant Carlos Gómez Gil, i continuarà amb un posterior debat.