Manos Unidas i Caixa Popular lluitaran junts contra la pobresa

Les dos entitats signen un conveni de col·laboració destinat a impulsar projectes solidaris que milloren les condicions de vida de les persones 

Ana Ruiz, de Manos Unidas, i PacoAlòs, de Caixa Popular, formalitzen l’acord.

Ana Ruiz, de Manos Unidas, i PacoAlòs, de Caixa Popular, formalitzen l’acord. / C. P.

Ricardo Soriano

Manos Unidas i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració destinat a impulsar projectes solidaris que milloren les condicions de vida de les persones dels països en desenvolupament. Aquest acord reflecteix el compromís conjunt de totes dues entitats amb la lluita contra la pobresa i la promoció del desenvolupament sostenible.

El conveni va ser subscrit per Paco Alòs, Director de Responsabilitat Social i Relacions Institucionals de Caixa Popular, i Ana Ruiz, Presidenta Delegada de Manos Unidas a València. L’aliança estableix un marc de cooperació per a dur a terme iniciatives que aborden la pobresa, fomenten l’educació i promoguen la inclusió social.

Paco Alòs va manifestar el seu compromís per aquesta nova col·laboració: «En Caixa Popular estem compromesos amb la creació d’una societat més justa i equitativa. Aquest conveni amb Mans Unides ens permetrà treballar conjuntament en projectes que tindran un impacte positiu en la vida de moltes persones.»

El conveni impulsala promoció del desenvolupament sostenible

Per part seua, Ana Ruiz, va expressar: «La nostra missió és lluitar contra la fam, la pobresa, el subdesenvolupament i les causes que el provoquen. L’aliança amb Caixa Popular ens enforteix i ens brinda la possibilitat d’arribar a més persones i comunitats, aportant solucions concretes i sostenibles.»

Caixa Popular reafirma el seu compromís amb el desenvolupament social a través d’aquesta aliança, destacant el seu enfocament solidari i la seua inversió en projectes que generen un impacte tangible en la societat. Per part seua, Manos Unidas continua la seua incansable labor de suport als més desfavorits, ampliant el seu abast i efectivitat mitjançant col·laboracions estratègiques com aquesta.