Ni més ni menys que 30 concerts se celebraran els dies 29, 30 i 31 de desembre a Tavernes de la Valldigna amb motiu de la 14a edició del Festivern. Un festival que aposta per acomiadar l'any amb un cartell potent, divers i reivindicatiu protagonitzat per desenes de formacions musicals representants de gairebé tots els estils. Rock, rap, reggae, electrònica, ska i mestissatge.

La nit del 31 de desembre acomiadarem l'any amb el festival d'hivern de les comarques centrals valencianes. I encetarem un any nou a Tavernes de la Valldigna amb el grup de hip hop sevillà SFDK, la reggae band Auxili, Els Catarres i Smoking Souls. També comptarem aquesta especial nit amb Narco, La Selva Sur, New York Ska Jazz Ensemble, La Fúmiga, The Dance Crashers i Plan B.

Però abans, el 30 de desembre arriben els Talco des d'Itàlia, als asturians Desakato i les valencianes Mafalda. Acompanyades de Tremenda Jauría, Balkan Paradise Orquestra, Buhos, Ira, Bart Brown, Metall i So i JazzWoman & Periferia Norte.

El tret d'eixida es dona el dissabte 29 de desembre. Enguany les encarregades d'encetar el festival seran ZOO, Machete en Boca, Tribade i Las Hijas de la Cumbia. No podem deixar d'anomenar a Adala & The Same Song Band, Atupa, Maldats, Novus Ordo, Inèrcia i Cactus.

Tavernes de la Valldigna acollirà, com cada any, als i les assistents al festival amb el millor dels seus somriures, zona d'acampada gratuïta i un munt de propostes culturals i esportives. De fet, tant el 30 com el 31 de desembre podrem gaudir d'un bon nombre d'activitats al carrer, concerts i també el correbars.