17 de abril de 2019
17.04.2019
Debate

Pere Fuset se desnuda en Instagram tras perder una apuesta durante el debate electoral

El concejal de Cultura Festiva perdió una apuesta en redes sobre la financiación valenciana

24.04.2019 | 11:19
Pere Fuset se desnuda en Instagram tras perder una apuesta durante el debate electoral

El concejal de Cultura Festiva del Ayuntamiento de València Pere Fuset se comprometió anoche a desnudarse en Instagram si alguno de los cuatro candidatos en las elecciones generales del próximo 28-A a la presidencia del Gobierno reivindicaba la financiación justa para la Comunitat. Y así lo ha hecho hoy. Apostó y perdió cuando, a pocos minutos del final del debate el candidato de Podemos, Pablo Iglesias, hizo una referencia de pasada al problema territorial de "la falta de financiación de la Comunidad Valenciana". El presidente del Gobierno y candidato socialista, Pedro Sánchez, también recordó el infrafinanciamiento valenciano alegando que el problema territorial "no es solo Cataluña".

Fuset escribía solo unos minutos después en Twitter (y lo confirmaba en los 'stories' de su Instagram) que a lo largo de este miércoles cumpliría su promesa de "hacer un Paco León" porque, asegura, "es un hombre de palabra y un Compromís es un Compromís".


Fuset ha conseguido con su apuesta generar interés en las redes, que han respondido divertidas la fotografía del desnudo. Decenas de personas que han reaccionado con humor al reto de Fuset.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No he perdut cap aposta però només amb humor es poden dir les coses serioses i el problema del finançament injust que patim valencians i valencianes ho és i molt. D'un #finançamentjust depenen la sanitat, l'educació, les carreteres i els transports públics dignes que mereixem; també les beques, el dret a una casa, el medi ambient i la cultura; la defensa de la igualtat i la creació de treball; la justícia o la participació democràtica. En definitiva, la teua qualitat de vida i perspectives de futur passen per acabar amb el maltracte que rebem històricament dels governs centrals de Madrid. Perquè els servicis públics es sostenen amb diners i no amb cromos de fútbol... i perque si en alguna cosa tots els experts estan d'acord és què som el territori pitjor tractat d'Espanya. Anit, després de quasi 4 hores i mitja de debats, el problema valencià aparegué de refiló durant poc més de 5 segons - (i gràcies!) - tapat, de nou, per discursos crispats què poc a vore tenen amb la qualitat de vida de les persones. Però la brevíssima aparició no suposà cap proposta per a un problema que afecta a la vida de 5.000.000 de persones. Però tinc paraula i no em conforme amb una trista referència fugaç. Per això la foto promesa - de moment - es queda així. La faig desitjant que els valencians i valencianes permeten a #Compromís garantir el suport a un govern plural i progressista que garantisca també el #TracteJust que mereixem. Perquè si Pedro Sánchez necessita els vots de Compromís exigirem un pacte ben claret que solucione una reivindicació històrica que ara tenim l'oportunitat d'aconseguir votant Compromís el pròxim diumenge i què ens farà #imparables per aconseguir allò que mereixes. Jo ja he complit per hui. I tu? Amb un somriure! Amb Compromís! ;)

Una publicación compartida de Pere Fuset (@perefuset) el

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook