Els joves dissenyadorsde l´Escola del Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana han sigut els encarregats de donar la benvinguda a la huitena edició de la Setmana de la Costura, que fins demà divendres ofereix un total de 9 desfilades, i que organitza el Gremi Artesà de Sastres i Modistes, una de les institucions més antigües d´Europa.

I es que les noves generacions apleguen xafant fort a la passarel.la valenciana. Sis d´eixes joves promeses han presentat, al Palau de l´Exposició de València,les seues minicoleccions, en les quals han mostrat la seua forma de vore i entendre la moda. Propostes originals, atrevides, elegants i diferents, amb gran diversitat d´estils i de colors, però, sobretot, amb una emprenta molt particular.

El que està clar es que la nova fornada de dissenyadors valencians apunta molt alt.

Una vesprada-nit molt especial, la d´ahir dimecres, que ha suposat el tret d´eixida de la huitena edició de la Setmana de la Costura,que tindrà la seua continuitat esta mateixa vesprada i en la qual el Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana ha donat l´oportunitat, per primera vegada, a les seues joves promeses, davant un públic completament entregat, que ha gaudit fins l´ultima de les creacions, en un certamen consolidat, ja, com un dels principals espais de moda de tota Espanya.