Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Imatge d’un concert de «Parint versos entre dones» | XIMO BUENO

Les «cantaores» valencianes troben el seu propi espai

Ontinyent acull el concert «Parint versos entre dones», un concert d’albaes i cant que posa en valor el treball d’una vintena d’artistes

Parint versos entre dones serà la cita destacada d’aquest cap de setmana a la programació de Cultura de Barri a Ontinyent. Un espectacle d’albaes i cant valencià d’estil que posarà en valor el treball d’al voltant d’una vintena de dones «cantaores» i músiques valencianes que intervindran al llarg de l’espectacle. La cita serà a les huit de la vesprada a la Plaça de Sant Domingo de la ciutat.

Es tracta d’un espectacle que empodera i visibalitza les dones «cantaores», dolçaineres, tabaleteres i instrumentistes, i representa una via per a impulsar a les noves incorporacions femenines dins de l'expressió de la cultura valenciana. «Totes sabem les dificultats que es poden trobar les dones al món de la música tradicional valenciana i projectes com aquest ajuden a trencar el sostre de vidre que encara els hi pesa», manifestava Natàlia Enguix, regidora d’Igualtat d’Ontinyent.

A més d’esta cita, dins de Cultura de Barri hui tindrà lloc la projecció de la pel·lícula M’esperaràs? al pati del col·legi Vicent Gironés, a les 10 de la nit. Una hora després, a la plaça de la Concepció, es celebrarà un nou concert d’Ontijazz a càrrec de la Jove Big Band Sedajazz. Demà, a la Plaça de l'Ajuntament tindrà lloc un concert de la Banda Agrupació Musical d'Ontinyent.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.