Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Carlos Alcaraz.EP

Tenis

Alcaraz perd en el seu primer partit com a número 1 mundial

El murcià cau en el torneig d'Astanà, contra el belga David Goffin per 7-5 i 6-3 en 1 hora i 48 minuts

L'espanyol Carlos Alcaraz no va poder celebrar el seu primer partit com a número 1 mundial de tenis en perdre en el torneig d'Astanà, contra el belga David Goffin per 7-5 i 6-3 en 1 hora i 48 minuts.

Goffin, en el quadre final com a 'afortunat perdedor' de la prèvia i número 66 de la llista ATP, va saber aguantar la pressió i imposar el seu tenis davant el joc erràtic del murcià.

En el primer set les coses van començar bé per a Alcaraz, que va trencar el servei de Goffin en el tercer joc (2-1) per a, a continuació, perdre el seu i igualar la contesa. En el sisé joc Alcaraz va tornar a perdre el seu torn de servei i va començar a 'remar' fins a aconseguir la igualada a 5 amb trencament del servei de Goffin en el nové joc.

Quan tot semblava encaminat, el número 1 va perdre amb claredat el seu servei en el dotzé joc i el primer set per 7-5.

En la segona mànega, Alcaraz va tornar a complicar-se la vida en perdre el seu servei en el segon joc. En el tercer va arribar a tindre fins a tres punts de trencament, però Goffin va acabar anotant-se el 3-0.

Amb aquest avantatge, el belga va saber aguantar els nervis i esperar els errors de l'espanyol, que va perdre un altre servei en el sisé joc (5-1).

Alcaraz no va tirar la tovallola i va lluitar fins al final; va trencar el servei de Goffin en el següent (5-2), però el belga no va desaprofitar l'oportunitat i va guanyar per 6-3.

La primera defensa com a número 1 del món d'Alcaraz no va ser tan bona com hauria desitjat el jugador espanyol. 

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.