Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Ajuntament de Godella, en una foto d'arxiuA.G

L'Horta Nord

Godella es planteja construir 54 habitatges socials en el PAI de la Torreta

El consistori es reuneix amb Habitatge per a assessorar-se sobre les gestions per a oferir immobles assequibles en règim de lloguer

L'Ajuntament de Godella es va reunir aquesta setmana amb el secretari autonòmic d'habitatge, Alejandro Aguilar, amb l'objectiu d'assessorar-se respecte a la creació i construcció de 54 habitatges socials en el sector 31-32, és a dir, en el nou PAI de la Torreta que tanta polèmica i rebuig ha suscitat en una banda de la ciutadania i entitats ecologistes. 

Teresa Bueso, alcaldessa de Godella, i els regidors Tatiana Prades, Carles Duran i Fernando Oliveros van acudir a la cita per a traslladar diferents qüestions i rebre informació sobre la col·laboració que el consistori pot rebre de la Generalitat Valenciana.

Durant la cita, el responsable d'habitatge ha explicat que l'Ajuntament pot cedir el sòl a la Generalitat perquè es faça responsable de la construcció de les llars socials. Quan es produeix aquesta col·laboració, tots els habitatges han d'oferir-se en règim de lloguer a la ciutadania. Així, durant set anys l'inquilí podrà viure en aquesta llar per a, una vegada passats els set anys, seguir el seu projecte de vida en un altre habitatge.

A més d'explorar les possibilitats per a la construcció dels 54 habitatges socials en el sector 31-32, el consistori també ha demanat al secretari autonòmic ajuda en la gestió del parc d'habitatges públics, ja que té una experiència molt més dilatada.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.